Sponsorer

Huvudsponsor:

 

TeamSportia_2radig_CMYK

Team Sportia finns i hela landet, från norr till söder, öst till väst, storstad som småstad. Med genuint intresse och engagemang i allt de gör hjälper de kunderna att hitta rätt sportartiklar för rätt tillfälle. Team Sportia gör allt för att du ska hitta det just du behöver. Och som de själva säger: Det kan aldrig bli för mycket sport. www.teamsportia.se
Teamsportia säljer även orienteringsprodukter. Butiken hittar du på www.teamsportiaonline.se

 

Sponsorer:

 

NGE_Logotype_RGB

Nordic Green Energy har sålt grön el ända sedan starten år 2000. Det gör oss till Sveriges äldsta gröna elbolag. I över ett decennium har vi nu levererat ursprungsmärkt el och därmed har vi hjälpt naturen att må bättre. Idag är vi Nordens ledande leverantör av el från sol, vind och vatten till hushåll, företag och offentlig sektor. Över 600 000 människor har idag oss i eluttaget i Sverige, Norge och Finland. Vår mission är att genom branschkompetens och servicekvalitet hjälpa fler att byta till förnybar energi. Läs mer om oss på nordicgreen.se

På nordicgreen.se/orienteringsel kan också du teckna ett grönt elavtal – förmånligt för både dig och naturen!

 

 

bag_katt_black_utan_r

Ända sedan Bagheera grundades i Avesta, 1981, har affärsidén varit att tillverka funktionella kläder och skor, utvecklade för att användaren ska kunna prestera sitt yttersta vid varje sporttillfälle. Idag kan vi stoltsera med att vi är ett av få svenska sportföretag som tillverkar både skor och kläder.
Vårt huvudkontor, med administration, design och produktutveckling samt lager är fortfarand lokaliserat i Avesta i södra Dalarna. Dessutom har vi vid världens största dalahäst, knutpunkten där riksväg 70 och 68 möts, en Concept- och Factory outletbutik.

För Bagheeras del kan vi konstatera att vi haft en bra resa. Där vi bit för bit har lagt grunden för att nu, kunna kliva fram och bli ett förstahandsval för löpare, skidlöpare och barnfamiljer. Vi har kunnandet. Efter 30 år i branschen vet vi vad som krävs. Och inte krävs.

Läs mer på bagheera.se

Folksam_A3_CMYK_L

Folksam är ett kundägt företag som erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vår vision är att människor ska känna sig trygga i en hållbar värld. Folksam är också idrottens försäkringsbolag. 1,6 miljoner idrottsaktiva är försäkrade genom Folksams samarbete med RF och specialidrottsförbunden.
Ett samarbete där Folksam inte bara finns som försäkringsgivare utan också som aktiv skadeförebyggare och partner (sponsor).
Kort sagt – Vårt hjärta klappar för idrotten. Läs mer om oss på folksam.se 

 

silva

Silvas historia är som ett skolexempel på hur entreprenör möter vision.  Silvas idé med en kompass föddes – som så ofta – ur ett behov. När sen orienteringen började växa i Sverige var Silva ett led i den tekniska utvecklingen av sporten. www.silva.se

Några av SILVA:s produkter finns i butiken på www.orientering.se.

 

skigo

Skigo är ett vintersportföretag som ägs och drivs av forne landslagsåkaren Christer Majbäck. Företaget, som har sin produktion och produktutveckling i Kiruna, är en ledande leverantör av allt inom längdskidsortimentet; vallor, vallatillbehör, stavar, rullskidor med mera. Kända längdskidåkare som i dag sponsras av Skigo är Daniel Richardsson, Teodor Peterson, Lars Nelson, Calle Halfvarsson och Jennie Öberg.

Erbjudanden som riktar sig till samtliga SOFT-medlemmar kommer att erbjudas via Team Sporta två gånger per år. Läs mer om Skigo på http://skigo.se/

 

Partners:

Försvarsmakten
Fästing.nu
SportDoc
Idre Fjäll
Nordenmark
Folkspel
Knowit

Leverantörer

Mabi Hyrbilar
Dafgård Restaurang Grossisten
Sporrong
Skistar.com